BK TIJDRIJDEN JEUGD

  • News
BK Tijdrijden Jeugd komt naar Geraardsbergen. Op woensdag 1 mei ontvangt Geraardsbergen het Belgisch kampioenschap tijdrijden voor de jeugd. Van U15 tot U23, zowel jongens als meisjes zullen in de schaduw van de Muur van Geraardsbergen strijden voor de kampioenen trui! 

Continue reading

Van Asbroeck wint de Proximus bergprijs

  • News
Tom Van Asbroeck wint de Proximus Denderoordberg-prijs in de Smart Energy Systems - Muurclassic.   Bij elke doortocht over de top van de Denderoordstraat werd er een tussensprint gehouden, waarbij er telkens 4, 2 en 1 punten te verdienen voor de 3 eerste renners.

Continue reading

Stadsprijs wordt Smart Energy Systems - Muur Classic

GERAARDSBERGEN – Geraardsbergen is niet alleen de stad van het oudste Manneken Pis, mattentaarten en Krakelingen, het is ook – en bij uitstek – een echte wielerstad. En dat hoeft niet te verwonderen. Het fenomeen van de kermiskoersen ontstond in de schaduw van de Sint-Bartholomeuskerk op de Markt van Geraardsbergen, en zou 104 jaar lang een eigen Stadsprijs voor wielerprofs voortbrengen. Tegen de flank van de Oudenberg zorgde ondertussen de Muur voor epische wielertaferelen. Geraardsbergen boetseerde uit de twee wielerbegrippen een nieuw uithangbord: de Smart Energy Systems - Muurclassic.

Continue reading

  • 1
  • 2
PARTNERS

Follow Us

CONTACT US:

Lokaal bestuur Geraardsbergen
Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen


Dienst evenementen en uitbating infrastructuur
Tel.: 0032 54 43 44 09
E-mail.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Newsletter

Smart Energy Systems Muur Classic

is een organisatie van

Lokaal bestuur Geraardsbergen
Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen

©muurclassic 2021 Powered by YOOtheme.